ELECCIONS MUNICIPALS
Política 27/01/2011

ERC perfila candidatura amb Rcat a Barcelona

El president de la federació de Barcelona d'ERC diu que les negociacions amb Rcat "van bé". ERC de Sant Boi ultima un acord amb l'Associació Els Verds - Esquerra Ecologista, que també concorreran junts a les municipals a l'Hospitalet de Llobregat

Redacció
1 min

BarcelonaEn roda de premsa, Oriol Amorós ha mostrat optimisme respecte d'un eventual acord amb Rcat, que es materialitzaria les pròximes setmanes. Més magre ho té amb la Solidaritat de Joan Laporta, que ha posat unes condicions que impedeixen d'entrada un acord. En aquest sentit, l'última proposta d'SI passa per presentar un candidat independent, que no deixa de ser un veto a Jordi Portabella, que la federació barcelonina d'ERC ja ha escollit com a precandidat. Amorós ha criticat que SI hagi fet "fins a sis coses diferents".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Si bé les converses amb la CUP no han donat fruits, Amorós no descarta la possibilitat que es reprenguin. "Mantenim l'oferiment" de candidatura unitària, ha dit. Font d'ERC han explicat que confien incorporar a la seva candidatura a Barcelona a socialistes "desencantats" amb el seu partit.

ERC i Rcat ja han anunciat candidatures conjuntes a Puigcerdà i Sant Cugat del Vallès. A Sant Boi, ERC ha informat en un comunicat que ultima un acord amb Els Verds-Esquerra verda, que també concorreran junts a l'Hospitalet de Llobregat.

stats