Política 27/04/2015

Collboni acusa Trias de ser "l'últim gran representant del vell pujolisme"

"Quan convé, en funció de les circumstàncies i el públic, puja el to i va a actes de l'ANC", denuncia l'alcaldable socialista per Barcelona

Efe
1 min
Jaume Collboni en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaL'alcaldable del PSC per Barcelona, Jaume Collboni, s'ha presentat aquest dilluns com l'única "alternativa possible" davant l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, que ha definit com el "gran exponent del vell pujolisme" per ser "impermeable" a les demandes de canvi i la seva "tàctica de dir el mateix i el contrari" en el debat sobiranista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collboni ha obert avui el cicle de rodes de premsa que organitza l'Agència Efe amb els candidats a l'Ajuntament de Barcelona, en unes eleccions en les quals ha demanat als ciutadans que "reflexionin" i "comparin" la "solvència" dels programes i "que té capacitat de governar", en al·lusió a Barcelona en Comú, la candidata de la qual, Ada Colau, va presentar ahir el seu programa electoral. Collboni ha lamentat que, davant la "renovació" impulsada pel PSC, els partits de la dreta "no han canviat candidats, ni programes, ni res, ni ho pretenen", carregant així contra CiU, però també contra un PPC que fins i tot "en fa virtut, d'això", sense haver "entès" tots dos les demandes de canvi de la ciutadania.

"És més, tenim en Trias l'últim gran representant del vell pujolisme, d'aquesta política que consisteix a dir el mateix i el contrari a la vegada sobre el tema de la independència. Quan convé, en funció de les circumstàncies i el públic, puja el to i va a actes de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i quan convé el baixa perquè sap que perd vots", ha indicat.

stats