Política 14/07/2012

El col·lectiu #14JCatalunyadiuprou aplega més de 300 persones per reivindicar un referèndum per la independència

"És l'hora que parli el poble", demana la plataforma

Ara
1 min

BarcelonaEl col·lectiu #14JCatalunyadiuprou, que agrupa diferents persones amb sensibilitat independentista, ha aplegat aquest dissabte a la tarda més de 300 persones a les portes del Parlament per reivindicar un referèndum per la independència i deixar ben clar que "el poble està molt madur per assolir el camí cap a la Independència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els responsables de la plataforma han valorat com un "èxit" la convocatòria, ja que malgrat estar en ple mes vacacional, són moltes les persones que han resistit a ple sol una concentració que ha durat uns tres quarts d'hora. "És hora de que parli el poble", han reivindicat mentre lluïen estelades. Els organitzadors recorden que també va ser un èxit la trobada a la plaça de Sant Jaume del passat 5 de maig, en la qual es van aplegar prop de 2.000 persones. "Ara ja ens emplacem a l'11 de setembre", assegura la plataforma.

Els responsables del col·lectiu lamenten que "el nostre Parlament ens està fent mirar cap un altre costat, moltes vegades només per el seu propi benefici". "No pararem fins que no se'ns escolti de veritat", diuen els organitzadors.

La concentració ha començat a escalfar motors des de primera hora a les xarxes socials amb el hashtag #14J19horesalParlament.

stats