Política 27/04/2016

El comentari masclista del portaveu del govern d'Aznar a Inés Arrimadas

Miguel Ángel Rodríguez qualifica via Twitter la líder de C's a Catalunya de "físicament atractiva com a femella jove", però "políticament inconsistent"

Ara
1 min
M.A.R., abraçat a Aznar, el dia que va jurar com a secretari d'estat de Comunicació, el 8 de maig de 1996 / EFE

BarcelonaMiguel Ángel Rodríguez hi ha tornat. El polèmic portaveu del govern d'Aznar, procliu a fer comentaris públics sensiblement desafortunats, ha piulat aquesta nit passada un missatge masclista dirigit a la líder de Ciutadans a Catalunya: "Arrimadas és físicament atractiva com a femella jove. Políticament és inconsistent", ha dit Rodríguez en un comentari publicat quan passaven pocs minuts de les 23.00 hores.

Les astracanades de Rodríguez ja no sorprenen a ningú, i encara menys després de la polèmica que va encendre l'octubre del 2014, quan va afirmar que "a Mas li aniria bé que l'afusellessin".

Tanmateix, el comentari vers la dirigent de Ciutadans ha generat una previsible allau de crítiques a les xarxes socials. La mateixa Arrimadas li ha respost pel mateix mitjà pocs minuts després: "Seguim treballant perquè aquestes mostres de masclisme anacrònic siguin cada vegada més residuals"

stats