Política 30/05/2013

Llach, Sopa de Cabra, Pastora i l'OBC, entre els 60 artistes del 'Concert per la llibertat' del Camp Nou

El dilluns 3 es posaran a la venda les entrades per al concert, que vol posar "la música al servei de la llibertat"

Marc Colomer
1 min

Barcelona60 grups i fins a 200 artistes a escenari que posaran la "música al servei de la llibertat". Així ha definit el 'Concert per la llibertat' Gerard Quintana, codirector amb Lluis Danés de l'espectacle del Camp Nou del 29 de juny ideat per empènyer el procés d'emancipació nacional i per llançar un nou clam massiu a favor del dret a decidir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els artistes, que no cobraran per participar-hi, hi figuren destacats noms com el de Lluís Llach, Beth, Pastora, Marina Rossell, Pedro Guerra, Yannis Papaisnnou, Maria del Mar Bonet, la Dharma, Fermin Muguruza, Sopa de Cabra, Dyango, Carl Carlton, Carles Casas, Lídia Pujol, Cesk Freixas, Gossos, Cris Juanico o l'OBC i la Cobla de Cambra, entre molts d'altres d reconegut prestigi.

El 1985, en la memòria

El 'Concert per la Llibertat' tindrà present per revisar "l'esperit del 1985", rn referència al gran Concert de Lluís Llach al Camp Nou. I no només això, segons Quintana, que ha explicat que la intenció és "projectar aquell esperit al futur amb noves veus i idiomes". "Aquest concert ha de servir per a un csmí més definitiu", ha reblat en un vídeo Lluís Llach. En tot cas, el concert del 29-J pretén "projectar al món la nostra millor cara", ha resumit Danés en relatar l'aposta per la qualitat artística. Una nit per "tocar l'estel d la llibertat", ha afegit Danés.

Les entrades es començaran a vendre el dilluns 3 d juny per internet a la web www.concertperlallibertat.cat. Se'n vendran 70.000 de preus entre 12 i 150 euros.

stats