IRREGULARITATS EN L'ADMINISTRACIÓ
Política 22/11/2011

Un dels condemnats del cas Gürtel torna els vestits pagats per la trama

Rafael Betoret va ser condemnat juntament amb Víctor Camps a multes de 9.600 euros per un delicte continuat de suborn passiu

Ara
1 min

València p { margin-bottom: 0.21cm; } L'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme Rafael Betoret ha lliurat al Tribunal Superior de Justícia valencià les peces de vestir que va rebre de la trama Gürtel i que el van portar a ser condemnat per un delicte continuat de suborn passiu. Així consta en una providència dictada avui pel magistrat president del jurat del cas dels vestits, escrit en el qual consulta a les parts la destinació que s'ha de donar a aquestes peces, informa Efe.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Betoret i l'exvicepresident de la Generalitat Víctor Campos, després de reconèixer-se culpables, van ser condemnats a multes de 9.600 euros per un delicte continuat de suborn passiu impropi en haver acceptat peces de roba de la xarxa corrupta. La sentència establia que havien de lliurar o abonar la quantia dels vestits que es va fixar en els fets provats, que en el cas de Betoret superava els 7.000 euros. Complint amb aquesta resolució, l'excap de gabinet ha lliurat onze vestits, quatre americanes, dos abrics i uns pantalons.

Ara les parts personades en el cas hauran de dir en cinc dies quina destinació creuen que han de tenir els vestits. Betoret i Campos estaven acusats dels mateixos delictes que l'expresident de la Generalitat Francisco Camps i l'exsecretari general del PPCV, Ricardo Costa. A diferència d'ells, però, Camps i Costa van negar la seva culpabilitat.

stats