NOU GOVERN
Política 27/12/2010

La consellera a qui Facebook va posar cara

CiU distribueix imatges de Pilar Fernández Bozal, sense pamela, després que els mitjans haguessin trobat a la xarxa social una fotografia seva presa en un casament

Redacció
1 min
Pilar Fernández Bozal, al seu perfil de Facebook

BarcelonaAquesta tarda tots els mitjans s'esforçaven en posar-li cara, literalment, al membre més desconegut del nou Govern: la futura consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal. A falta de material gràfic, l'advocada de l'Estat apareixia com una silueta sense rostre en nombrosos mitjans digitals que informaven del qui és qui de l'executiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al cap d'una estona, s'ha començat a fer servir l'única instantània de Fernández Bozal que circulava per la xarxa: una on apareixia vestida de festa i amb una ostentosa pamela, segurament presa en un casament. Es tractava de la fotografia de perfil de Facebook de l'advocada. Un cop s'ha començat a difondre, la imatge ha estat eliminada de la xarxa social, però ja era tard. Per solucionar-ho, CiU ha distribuït finalment dues fotografies de Fernández Bozal sense barret. Serà la imatge oficial a l'espera que Fernández Bozal pugui ser retratada en el seu primer acte oficial, dimecres en la presa de possessió.

stats