CONSULTES
Política 23/01/2011

Més de 3.000 terrassencs voten en la consulta sobre la independència durant el matí

Els vots presencials comptats fins a les dues del migdia més una part del vot anticipat que ja s'ha introduït al sistema informàtic representa ja un 6,65% del cens. Però encara cal afegir-hi gran part del vot anticipat i els vots que es recolliran a la tarda

Laia Altarriba
1 min
Acte de presentació de Terrassa Decideix

BarcelonaFins a les dues del migdia, un total de 9.607 veïns de Terrassa, un 6,65% del cens, havien votat, comptant les 3.000 persones que han acudir a les urnes aquest matí i una part del vot anticipat, que s'estima que en total ha recollit 12.500 vots però que encara no ha estat introduït del tot al sistema informàtic que fa el recompte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A primera hora de la tarda, per tant, la participació que es considera confirmada fins a les dues del migdia és del 6,65%, malgrat que inicialment s'ha difós el percentatge del 12% per confusió de les dades.

Al llarg de tot el dia són 176.975 les persones que tenen dret a vot al referèndum que celebra aquest diumenge la ciutat de Terrassa. Els organitzadors, la plataforma Terrassa Decideix, esperen que unes 25.000 persones acudeixin a les urnes. 600 voluntaris treballaran durant tota la jornada d'avui per aconseguir l'èxit de participació que esperen. Al llarg de tot el dia hi ha programades diverses activitats. A Sabadell, ciutat de dimensions similars a Terrassa, la participació a la consulta d'independència va arribar al 14%.

stats