Política 31/05/2013

Cospedal troba una "falta de respecte" la xiulada als prínceps al Liceu

La secretària general del PP creu que l'esbroncada no va ser "l'expressió del millor del nostre producte"

Acn
1 min
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va donar la versió oficial de la reunió del comitè executiu dels populars.

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha dit aquest divendres que la va sorprendre "desagradablement" la xiulada que els prínceps d'Astúries van rebre aquest dijous al Liceu en l'estrena de l'òpera 'L'Elisir d'Amore'. Segons Cospedal, "quan qualsevol persona va a un esdeveniment cultural, té dret a ser respectada, però, a més, quan hi van persones que representen una institució, com és la més alta representació de l'Estat, el respecte és el mínim que es pot demanar". "Francament, en un fòrum com el del Liceu a mi m'ha sorprès desagradablement pel que comporta de falta de respecte", ha sentenciat en una entrevista a la Cope.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La secretària general del PP, que ha recordat també implícitament la xiulada al rei Joan Carles a les finals on ha participat el Barça, ha afirmat que "el respecte és el mínim que es pot demanar a les persones i a les institucions, s'estigui o no s'estigui d'acord amb les persones i les institucions". "A vegades, aquest tipus de manifestacions en esdeveniments no només culturals sinó també esportius que tenen lloc en algunes ocasions en determinats llocs del nostre país, no són l'expressió del millor del nostre producte, francament", ha conclòs.

stats