Política 31/05/2016

El segon tinent d'alcalde de Sabadell renuncia als càrrecs de govern en ser investigat per la cessió d'un local

Una tècnica municipal i el grup municipal del PSC han presentat dues denúncies per presumpte tràfic d'influències. Maties Serracant (Crida per Sabadell) assegura que es tracta d'una represàlia per haver lluitat contra la corrupció

Ara
1 min
El segon tinent d'alcalde de Sabadell,  Maties Serracant, i l'alcalde, Juli Fernández

BarcelonaEnrenou a Sabadell. El regidor de Crida per Sabadell i tinent d'alcalde de Territori de l'Ajuntament de Sabadell, Maties Serracant, ha renunciat als càrrecs de govern després que el jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell li hagi comunicat que està sent investigat arrel d'una denuncia contra ell per possible tràfic d'influències en el marc de la cessió del local de Cal Balsach a l'entitat El Tallaret.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La denuncia presentada per una tècnica municipal per un presumpte tràfic d'influències, i a la qual va seguir una altra denuncia presentada en aquest cas pel grup municipal del PSC. És dona la circumstància que tant la treballadora municipal com el líder del grup municipal del PSC, Josep Ayuso, estan sent investigats en el marc del cas de Ca n'Alzina, que va denunciar Crida per Sabadell.

En roda de premsa per anunciar la seva retirada del govern, Serracant ha considerat que la denúncia és una "represàlia política per haver lluitat contra la corrupció". La denúncia l'ha presentada una treballadora municipal investigada en el marc del cas de Ca n'Alzina, on també està citat com a investigat el portaveu del grup municipal Josep Ayuso. L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha acceptat la renúncia de Serracant "de manera temporal".

stats