Política 23/06/2011

El director de Trànsit recorda a Figueras que els polítics han de ser "exemplars"

Joan Aregio retreu al diputat de CiU el seu comportament el cap de setmana passat, quan va ser enxampat conduint a 165 km/h

Redacció
1 min
El director del Servei Català de Trànsit, Joan Aregio

BarcelonaJoan Aregio, director del Servei Català de Trànsit (SCT), creu que els càrrecs públics han de mostrar un comportament correcte de cara a la població, també pel que fa a la conducció. En aquest sentit, en una entrevista a RAC1, Aregio ha recordat al diputat de CiU Gerard Figueras, que el cap de setmana passat va ser enxampat conduint a 165 km/h en una carretera del Baix Camp, que els polítics han de ser "exemplars". Figueras ja va demanar disculpes per la seva actuació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Operació sortida

D'altra banda, Joan Aregio ha assegurat que l'operació sortida d'aquesta tarda serà una de les més complicades de l'any i ha dit que comptarà amb un dispositiu de 1.700 mossos d'esquadra. Tot alertant sobre el perill de la barreja de vehicle i consum d'alcohol, Aregio ha demanat que qui hagi de conduir no begui i ha proposat mesures per evitar riscos, com ara "autoregular-se" i compartir cotxes. El desdoblament de la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós, que es va inaugurar ahir, s'espera que pugui ajudar en aquesta operació sortida, segons Aregio. D'altra banda, però, no confia en altres mesures, com ara la limitació de la velocitat a 110 km/h. "Tinc el mateix escepticisme sobre la mesura que al principi", ha dit.

stats