Política 21/06/2013

Duran, dolgut amb CDC, s'obre a discutir internament si ha de deixar el càrrec a CiU

El líder d'Unió garanteix que no dirigirà cap "crítica pública" a Mas malgrat estigui més o menys d'acord amb el que pugui dir

Ara
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, s'ha mostrat aquest divendres molt dolgut per les crítiques que rep per part de dirigents de Convergència i està disposat a obrir un debat dins els òrgans interns sobre si cal que continuï com a secretari general de CiU. En l'últim paràgraf de la seva carta web setmanal, ha recordat els retrets que se li van fer a la reunió del consell nacional de CDC de la setmana passada. "Em van criticar amb duresa. És obvi que no em va agradar, que em va disgustar i que ho vaig considerar molt i molt injust".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran s'ha queixat pel fet que se'l critiqui tot i dir "el mateix" que el president de la Generalitat, Artur Mas, en relació amb la consulta sobiranista. "Continuo pensant i seguiré dient el que penso i he dit. Espero que la crida que va fer ahir el president Mas perquè la gent de CDC deixi de criticar-me sigui suficient. Per la meva part, com així ha estat fins al dia d'avui, asseguro que, ens agradi més o menys el que el president Mas digui o faci un dia determinat, no rebrà cap crítica pública ni personalitzada o anònima via tuit", ha afegit.

Després que diversos dirigents democristians suggerissin a Duran abandonar el càrrec de secretari general de CiU, Duran s'ha mostrat disposat a discutir-ho. "D’això, i del que calgui, ja en parlarem on ho haguem de fer", ha plantejat.

stats