Política 31/07/2015

Duran acusa la "llista Romeva" de decidir els seus candidats "en els despatxos"

El líder d'Unió creu que la candidatura de Junts pel Sí és un "guirigall" que serà incapaç d'entendre's si han de governar després del 27-S

Ara
1 min
Un dels moments del discurs que ha fet el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, a la convenció estratègica programàtica del partit que s'ha fet durant aquest cap de setmana a Caldes de Malavella.

BarcelonaEl president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat aquest divendres que "respecta" la candidatura unitària Junts pel Sí, que anomena "llista Romeva", però l'ha acusada de decidir els seus candidats "en els despatxos". Duran considera que Junts pel Sí, encapçalada per Raül Romeva i que integra personalitats de la societat civil i noms de CDC i ERC, "és vista com un guirigall". "Si no han estat capaços de posar-se d'acord per designar un cap de campanya, com ho han de ser a l'hora d'entendre's per dirigir i governar a partir del 27 de setembre?", ha plantejat en la seva carta web setmanal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha augurat que ERC s'anirà "desplaçant cap a l'esquerra i farà prevaler aquest eix per sobre de qualsevol altre" i ha recordat que Oriol Junqueras defensa "col·laborar amb la llista de Sí que es Pot", mentre que Romeva "també està ubicat en aquest model de societat" que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau "ja aplica".

stats