Política 25/11/2014

Topada entre Duran i Mònica Terribas pel temps que dedica Catalunya Ràdio a parlar d'independència

El líder d'Unió retreu a la periodista que al seu programa "quasi cap dia" s'evita el debat sobiranista

Ara
2 min

BarcelonaL'entrevista d'aquest dimarts al matí de la periodista Mònica Terribas a Josep Antoni Duran i Lleida a Catalunya Ràdio ha arrencat amb una topada arran de l'atenció que l'emissora dedica al debat sobre la independència. Després que Terribas li preguntés a què es refereix quan diu que "més enllà de la independència també hi ha vida", el líder d'Unió ha posat de relleu que la fundació del seu partit, aquest passat cap de setmana, va organitzar unes jornades de reflexió en què es van abordar molts temes que no tenen res a veure amb el debat sobiranista.

Durant entrevistat per Terribas / CATALUNYA RÀDIO

La seva afirmació ha vingut acompanyada d'un dard dirigit a la presentadora d''El matí de Catalunya Ràdio'. "Durant un dia i mig hem estat capaços de no parlar gens ni mica d'independència, cosa que vostès no aconsegueixen pràcticament quasi cap dia", li ha etzibat. "Perdoni?", ha respost Terribas, sobtada pel retret. "Jo crec que a les tertúlies i a les entrevistes es parla molt i molt i molt d'independència", ha reblat Duran. La periodista ha replicat que minuts després tenia prevista una entrevista amb l'escriptor i economista Christian Felber i, el dia abans, havia dedicat part del seu programa a parlar de la situació de precarietat al districte barceloní de Nou Barris.

[Escolta l'àudio] [Escolta l'entrevista sencera]

"No li segueixo el dia a dia", ha admès Duran, que s'ha ofert irònicament a fixar-se "a partir d'ara" en els continguts del programa i anar publicant tuits "per saber quantes vegades es parla d'independència a Catalunya Ràdio".

stats