POLÍTICA
Política 09/04/2011

Els homes de Camps: cinc imputats i sis implicats en corrupció copen les llistes electorals del PP al País Valencià

Rajoy beneeix la candidatura del president del PP valencià, marcada pels casos Gürtel i Brugal

Redacció
2 min

ValènciaMariano Rajoy ha beneït les llistes electorals del PP del País Valencià, que inclouen cinc imputats, entre ells el president valencià Francisco Camps, i sis implicats en corrupció. Les candidatures estan marcades pels casos Gürtel i Brugal. Quatre imputats i sis implicats pertanyen a la llista electoral per al Parlament valencià. El cinquè imputat és a la llista municipal d'Alacant.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els imputats:

Francisco Camps, president de la Generalitat valenciana i cap de llista, imputat per suborn pels regals que hauria rebut de la trama Gürtel.

Ricardo Costa, diputat i candidat per Castelló i exsecretari del PP del País Valencià, imputat també per suborn en el cas Gürtel. Costa va ser donat de baixa del partit després de la seva imputació per rebre regals de la trama. Un any més tard el van rehabilitar.

Pedro Ángel Hernández, imputat per tràfic d'influències per la compra d'un finca que li va generar una plusvàlua de 5,3 milions d'euros.

Jorge Bellver, regidor d'Urbanisme de València, a punt de ser jutjat per prevaricació per la concessió il·legal d'una llicència de construcció d'un aparcament subterrani.

Joaquín Ripoll, número dos a la llista municipal d'Alacant, imputat pel cas Brugal, una suposada trama corrupta vinculada a la concessió del servei d'escombraries de diversos municipis d'Alacant.

Els implicats:

Vivente Rambla, candidat per Castelló, implicat en el cas Gürtel. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat la seva imputació.

Milagrosa Martínez, presidenta del Parlament valencià, implicada en el cas Gürtel. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat la seva imputació.

David Serra, diputat per Alacant, implicat en el cas Gürtel. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat la seva imputació.

Yolanda García, diputada per Alacant, implicada en el cas Gürtel. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat la seva imputació.

Sonia Castedo, alcaldessa d'Alacant, implicada en el cas Brugal.

Luis Díaz Alperi, exalcalde d'Alacant, implicat en el cas Brugal.

stats