Publicitat
Publicitat

ERC decidirà el canvi de logotip en una consulta oberta a militants i amics

Primer es votarà si s'ha de modificar el símbol del partit i després s'optarà entre dues propostes finalistes

ERC organitzarà una consulta electrònica perquè els amics, simpatitzants i militants del partit decideixin en primer lloc si volen canviar el seu logotip i, en segon terme, quina de les dues propostes finalistes prefereixen. El darrer congrés d'ERC va acordar iniciar un procés participatiu per canviar el logotip i incorporar-hi els tres eixos ideològics: país, esquerra i republicanisme. S'ha fet un concurs públic i s'han rebut 87 propostes, i un jurat de professionals de la comunicació i el màrqueting polític en van escollir cinc, de les quals l'executiva en va triar dues el setembre del 2012.

El procés de participació es farà mitjançant la pàgina web del partit i s'habilitaran espais per a la votació electrònica de les persones que no tinguin accés a les TIC a través de l'estructura territorial del partit. L'exposició pública dels nous logotips comença aquest dijous i la votació serà entre el 14 i el 21 de març. El resultat s'anunciarà el 22.

Totes dues propostes se centren en l'ideograma, el triangle que identifica la marca Esquerra Republicana. Tenen formulacions per a les seves expressions territorials: Esquerra Republicana per als Països Catalans; ERC per a Catalunya; ERPV per al País Valencià i Esquerra Republicana - Mallorca, Menorca i Eivissa per a cadascuna de les Illes Balears.

Més continguts de Política

  1. Podem s’autodescarta com a partit frontissa i deixa tota la pista a C’s

    Rivera afirma que el president no té per què ser el guanyador del 20-D

  2. Què s'imputa a Mas, Ortega i Rigau i què els pot passar?

    La querella de la Fiscalia acusa el president de la Generalitat, la vicepresidenta Ortega i la consellera Irene Rigau dels delictes de prevaricació, desobediència, malversació i usurpació

  3. Rigau assegura haver obeït el "mandat" del Parlament i nega haver donat ordres als directors d'institut

    La consellera d'Ensenyament no ha respost a les preguntes de la fiscalia ni de l'acusació particular i tampoc no ho faran ni Mas ni Ortega. La setmana que ve reclamaran que s'arxivi el cas