Política 11/09/2011

Un centenar 'd'indignats' escridassen Artur Mas a Sant Boi

La protesta per les retallades protagonitza l'ofrena floral de la Diada en aquesta ciutat

Efe
1 min

BarcelonaUn centenar de representants d'associacions de veïns del Baix Llobregat i del col·lectiu conegut com a "indignats" ha escridassat aquest matí el president de la Generalitat, Artur Mas, durant la seva participació en els actes de la celebració de la Diada a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La ministra de Defensa, Carme Chacón, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, i els alcaldes dels municipis del Baix Llobregat han acompanyat Mas en l'ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova, que es troba a l'interior de l'església parroquial de Sant Baldiri.

Mas ha encapçalat l'ofrena floral que s'ha iniciat amb la hissada de la 'senyera' que ha anat acompanyada del 'Cant de la Senyera', que han interpretat les corals de la ciutat i l'Orquestra Camerata de Sant Boi.

L'acte ha estat acompanyat pels constants xiulets i crits de protesta dels manifestants concentrats a les portes de l'església. Els concentrats portaven pancartes contra les retallades en sanitat o educació i han llançat consignes com "avui els botxins porten flors" o "Artur Mas, a quina mútua vas?". Després de l'ofrena floral, el president de la Generalitat ha abandonat el lloc sense majors incidents però enmig d'una gran xiulada.

stats