Política 04/08/2015

Espadaler a Mas: "No ha marxat la meitat d'Unió. Hem guanyat en coherència"

El cap de llista d'Unió per al 27-S es mostra "preocupat" pel fet que el procés pugui acabar depenent de la CUP

Núria Orriols
1 min
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

BarcelonaEl cap de llista d'Unió per al 27-S, Ramon Espadaler, ha replicat aquest dimarts les paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, que havia assegurat que la meitat d'Unió és a la candidatura de Junts pel Sí: "No ha marxat la meitat d'Unió. Hem guanyat en coherència", ha assegurat. Alhora, ha negat que les eleccions serveixin per decidir el futur polític de Catalunya, ja que a les "preguntes dicotòmiques" s'hi ha de respondre en una consulta, ha considerat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha manifestat que "cada dia" se'ls acosten sectors socioeconòmics per la "incertesa" de després de les eleccions: "Hi ha una candidatura que aposta per una declaració d'independència però que no té capacitat de govern". Enfront de Junts pel Sí, Espadaler presenta una Unió "compromesa amb la consulta" des del "diàleg" i amb "programa" per governar Catalunya.

Espadaler també s'ha mostrat "preocupat" pel futur del procés: "Si acaba depenent de la CUP, el problema encara és més gros", ha asseverat, i ha afegit que és una formació anticapitalista i que pretén la "ruptura", la qual cosa "preocupa severament bona part del país". "Farem tot el que estigui al nostre abast perquè el país no depengui de la CUP", ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació.

Unió preferia "esgotar" la legislatura

Després de la convocatòria oficial de les eleccions el 27-S, Espadaler ha assegurat que entomen el repte però que des del seu partit s'estimaven més "esgotar" la legislatura i "aprofitar la recuperació econòmica".

stats