Política 17/12/2014

Esperanza Aguirre a Arcadi Espada: "Què vol, afusellar-me a trenc d'alba?"

La líder del PP madrileny s'enfronta amb el periodista a Tele 5: "Miri, Arcadi, mati'm!"

Ara
2 min
arcadi espada i esperanza aguirre

BarcelonaLes relacions entre Arcadi Espada, periodista i impulsor de formacions espanyolistes com Ciutadans i Libres e Iguales, i Esperanza Aguirre, presidenta del PP de Madrid, no són gaire bones. Aquest dimecres la falta de sintonia entre tots dos s'ha posat de manifest durant una tertúlia a Tele 5. En el programa d'Ana Rosa Quintana, Espada, una de les veus més visibles en la campanya de la premsa madrilenya en contra del dret a decidir dels catalans, ha recordat en tres ocasions a Aguirre el seu incident després d'aparcar en un carril bus a Madrid. La insistència d'Espada ha molestat molt Aguirre, que ha arribat a preguntar-li si volia afusellar-la.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest és un fragment del diàleg que han mantingut Espada i Aguirre

Arcadi Espada: "Vostè anirà a la campanya electoral municipal perquè li treguin cada trenta segons el vídeo aquest de la seva manera estrafolària d'aparcar?"

Esperanza Aguirre: "Jo el que considero és que hi ha molts ciutadans i molts madrilenys que alguna vegada han hagut d'aturar-se en un carril-bus, que és un lloc prohibit, i han pagat el seu multa... I si no fossin com jo, polítics molt coneguts, no hauria tingu més conseqüències".

Espada: "Però un polític té més responsabilitat que un ciutadà, perquè fa les lleis".

Aguirre: "Miri, Arcadi, mati'm! Però he parat en un carril-bus per treure diners... Mati'm! He pagat 200 euros del meu compte corrent... I a més per anar en el meu cotxe particular! Quants expresidents van en el seu cotxe particular?"

Espada: "No és el mateix un polític... Vostè no és una ciutadana normal..."

Aguirre: "Però què vol vostè, afusellar-me a l'alba? Això no es pot comparar amb la gent que roba o la gent que utilitza el seu càrrec públic"

stats