Política 22/05/2012

Esperanza Aguirre demana que se suspengui la final de la Copa del Rei i que es faci a porta tancada per evitar xiulades al príncep i a l'himne espanyol

La presidenta de la Comunitat de Madrid diu que "els ultratges a la bandera o a l'himne són delicte al Codi Penal" i que "no s'han de consentir"

Ara
1 min
Esperanza Aguirre a Onda Cero

BarcelonaLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha defensat que se suspengui la final de la Copa del Rei de futbol i que es faci a porta tancada "en un altre lloc" davant la possibilitat que les aficions del Barça i de l'Athletic xiulin el príncep Felip o l'himne espanyol. Aguirre ho ha dit en declaracions a Onda Cero.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els ultratges a la bandera o a l'himne són delicte al Codi Penal. No s'han de consentir i, per tant, la meva opinió és que el partit s'ha de suspendre i fer-se a porta tancada en un altre lloc", ha assegurat. Aguirre ha admès que la decisió pot causar "molt d'enrenou ['mucho follón']" però ha dit que és necessària, perquè aquesta mena de coses "no es poden consentir".

El líder d'ICV, Joan Herrerra, ja ho ha criticat: "Quina bogeria. Aquesta és la llibertat d'expressió del PP", ha dit a RAC1.

stats