Política 28/10/2014

Junqueras rep a casa seva Eugenia, la dona del 'Salvados'

La dona torna la visita del líder republicà, que l'ha convidat a Sant Vicenç dels Horts

Ara
1 min
La imatge de Junqueras i Eugenia passejant per Sant Vicenç dels Horts, que el líder republicà ha penjat al seu compte d'Instagram

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, va ser el protagonista de l'estrena de la nova temporada del programa 'Salvados', de La Sexta. Junqueras va passar un dia amb la família Parejo, de Gines, Sevilla. En declaracions a l'ARA, Eugenia va dir que, després de la gravació del programa, ella i el líder republicà van mantenir el contacte. Aquest dimarts Junqueras ha rebut la sevillana al seu poble.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha estat el mateix Junqueras qui ha donat a conèixer la notícia que havia convidat Eugenia a casa seva. Ho ha fet al seu compte d'Instagram, on ha penjat una fotografia on se'l veu al costat d'Eugenia passejant pels carrers de Sant Vicenç dels Horts. "Passejant per Sant Vicenç dels Horts amb la Sra. Eugenia de la família Parejo de Sevilla. Ha acceptat la invitació de visitar-nos i copsar la realitat de casa nostra", ha dit el polític.

Eugenia va explicar a l'ARA que Junqueras li va semblar "molt culte i serè". "Va ser un autèntic descobriment, és una persona amb la qual es pot parlar". "Quan va saber que tenia un hort, es va enganxar de seguida i va començar a parlar de les cols i les coliflors. Ara ens enviem fotos pel mòbil per veure qui ho cultiva millor", diu rient. "Val la pena, el contacte no es tallarà", assevera. I no s'ha tallat, com demostra la imatge de tots dos passejant per Sant Vicenç dels Horts.

stats