Publicitat
Publicitat

El PP català avala recórrer al TC l'euro per recepta per evitar una "doble imposició"

El partit d'Alícia Sánchez-Camacho va col·laborar amb el Govern que s'aprovés la mesura en abstenir-se

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que després del decret de sanitat aprovat pel govern espanyol el seu partit no vol que hi hagi "una doble imposició" sobre els ciutadans catalans amb l'euro per recepta. D'aquesta manera, ha avalat el recurs al Tribunal Constitucional que el ministeri d'Hisenda vol presentar per tal d'abolir aquesta mesura aprovada pel Govern amb l'abstenció del PP.

"Ens hi vam oposar des del primer moment", ha dit Camacho, que també ha afegit que la mesura era molt més dura quan la va presentar CiU i que es va suavitzar "gràcies a la gestió" dels populars. La líder del PP de Catalunya ha defensat que el govern de Mariano Rajoy té tota la legitimitat per recórrer al TC l'euro per recepta de la mateixa manera que el Govern ha recorregut davant aquest mateix tribunal els decrets d'educació i de sanitat.

Camacho també ha criticat les "contradiccions" de l'executiu d'Artur Mas, que porta al TC uns decrets de sanitat i educació que, malgrat tot, ha inclòs en el seu darrer pla d'ajust de 1.500 milions d'euros que va presentar al Consell de Política Fiscal i Financera.

Més continguts de Política

  1. Els partits censuren la proposta del PP per ser "oportunista" i "una amenaça"

    Unió considera "electoralista" la proposta i Ciutadans lamenta que sigui "a última hora"

  2. Així es va omplint la Via Lliure de la Meridiana: més de la meitat dels trams ja tenen una ocupació alta

    Només hi ha una desena de trams amb ocupació baixa. Hi ha més de 250.000 inscrits, segons l'última dada oficial

  3. El PP canviarà la llei perquè el TC pugui ordenar una inhabilitació exprés de Mas

    Ho farà per la via d'urgència durant aquesta legislatura, segons el candidat del PPC, Xavier García Albiol, que sosté que "la broma s'ha acabat"

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT