CAS PALAU
Política 17/07/2011

L'exdirectora general del Palau de la Música declararà demà davant del jutge

Rosa Garicano està imputada en el cas del desfalc de l'entitat musical i el suposat finançament irregular de CDC. El secretari d'Immigració de CDC i exlíder del PI, Àngel Colom, declararà el 28 de juliol

Acn
1 min

BarcelonaL'exdirectora general del Palau de la Música Rosa Garicano declararà aquest dilluns al matí com a imputada davant del jutge que investiga el desfalc a l'entitat musical i el suposat finançament irregular de CDC. La imputació de Garicano és una de les primeres decisions del nou jutge del cas, Josep Maria Pijuan, exmagistrat de l'Audiència de Barcelona, després que els anteriors dos jutges ho rebutgessin. Garicano era una de les màximes directives del Palau i s'encarregava directament dels patrocinis a la Fundació, una de les vies que suposadament haurien servit per desviar fons cap a la fundació Trias Fargas, vinculada a CDC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En canvi, el secretari d'Immigració de CDC i exlíder del PI, Àngel Colom, declararà com a responsable civil a títol lucratiu el proper 28 de juliol. A Colom se l'investiga perquè l'any 2000 va rebre 75.000 euros de mans de Fèlix Millet per ajudar les finances del PI. En els comptes del Palau consta que Millet hauria lliurat a Colom dos xecs d'uns 12,5 milions de les antigues pessetes, però l'actual dirigent convergent assegura que només en va rebre un.

stats