Política 17/03/2016

El regidor del PP de Palafolls, ofès amb Albiol: "L'he ajudat molt a Badalona, el meu tiet fregava la seu i en rentava les banderes"

Óscar Bermán assegura que el PP vol aprofitar l'ocasió per expulsar-lo

Ara
2 min
Oscar Bermán, regidor del PP a Palafolls, i Xavier García Albiol, president del grup parlamentari popular

BarcelonaDesprés dels sonats comentaris masclistes que el regidor del PP de Palafolls, Óscar Bermán, va fer sobre l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, –va dir que en una "societat seriosa i sana Colau estaria fregant terres"–, el polèmic popular va tornar ahir a la càrrega, aquest cop, contra el líder del seu partit, Xavier García Albiol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sense rectificar ni una coma del que havia dit sobre l'alcaldessa i criticant els seus companys de partit per haver-li obert un expedient, Bermán s'ha mostrat molt dolgut amb el líder del PP a Catalunya perquè ara fa com si no el conegués.

En un programa especial a Alerta Digital TV en què Bermán compta amb la complicitat del presentador Armando Robles –diu que en una "societat sana Colau no seria ni una digníssima netejadora"–, el regidor popular explica que, en l'època d'Abiol a Badalona, el seu tiet fregava els terres de la seu del partit i "netejava les banderes". Bermán diu això sobre Albiol: "L'aprecio molt, he lluitat molt a Badalona, tota la meva família ho ha fet. El meu tiet netejava la seu del partit i s'emportava les banderes i les rentava a casa. És indignant", diu.

També veu fantasmes en la decisió del partit d'obrir-li un expedient. "He defensat la unió d'Espanya i els catòlics", es justifica, "i si el partit no ho veu és perquè té una bena als ulls", i afegeix que hi veu una mà negra que vol aprofitar les seves declaracions per expulsar-lo del seu lloc. "Han vist l'ocasió per treure'm del mig", afirma, "no m'he de justificar de les meves declaracions".

De fet, Bermán, en aquest mateix mitjà de comunicació, ja ha acusat els seus companys de partit d'actuar a traïció contra ell. "A Jesús el va trair un dels seus, i a mi m'estan crucificant els del meu partit", va dir.

El comitè de drets i garanties obre l'expedient

Amb aquestes declaracions, el futur de Bermán sembla cada cop més lluny del partit. El comitè de drets i garanties del PP a Catalunya s'ha reunit aquest dijous a la tarda i, segons han explicat fonts del partit, ha acordat obrir formalment l'expedient informatiu al regidor. Ara, l'instructor del cas es reunirà amb Bermán per escoltar els seus arguments abans que el comitè prengui una decisió que tothom al partit preveu ràpida i que, si es compleixen els pronòstics, acabarà amb l'expulsió del regidor.

stats