POLÍTICA
Política 12/05/2011

El PSC assegura que té veu pròpia a Madrid i diu que és mentida que faci seguidisme del PSOE

"No tolero lliçons de CiU, que va investir dues vegades Aznar", diu el diputat del PSC al Congrés Daniel Fernández. Els socialistes catalans van votar en contra de reclamar per aquest any l'avançament dels 1.450 milions del fons de competitivitat

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El secretari general adjunt del grup parlamentari dels socialistes al Congrés dels Diputats, Daniel Fernández, ha tornat a defensar la posició dels 25 diputats del PSC en la votació pel fons de competitivitat. Els socialistes catalans van escollir votar amb el PSOE, en contra de la moció de CiU que reclamava l'avançament d'aquest any dels 1.450 milions. La moció no va prosperar. Tot i això, Fernández ha dit que "és mentida que el PSC fes seguidisme del PSOE" i ha assegurat que el PSC té veu pròpia a Madrid, i que la tindrà, "amb grup propi o sense".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes catalans aposten per la negociació amb el govern espanyol i acusa CiU de fer "una maniobra cínica de distracció electoral". "No tolero lliçons de CiU després d'haver investit Aznar dues vegades", ha dit Fernández, entrevistat per Jordi Basté a El món a RAC1.

Després ha afegit: "Hi haurà diàleg i acord pel fons de competitivitat, però serà amb el PSC. Sense el PSC no hi haurà acord. Contra el PSC no hi haurà acord".

Els socialistes catalans van presentar una esmena a la moció en què obviaven el pagament d'aquest any del fons i reclamaven una negociació de tu a tu entre la Generalitat i l'Estat pel deute del finançament. "Pensar que el govern d'Espanya té com a objectiu complicar-nos la vida, no és cert", ha insistit el diputat socialista.

stats