POLÍTICA
Política 22/04/2012

Francesc Homs: "És evident que aquesta vegada no enviaran els tancs"

El portaveu del Govern diu en una entrevista a l'ARA que davant el pròxim xoc que hi pot haver si l'executiu espanyol no accepta el pacte fiscal "Catalunya no es resignarà"

David Miró/Ferran Casas
1 min
ENFEINAT PERÒ SOMRIENT
 Francesc Homs no perd mai  el bon humor, malgrat el munt de feina que se li acumula  com a secretari general de la Presidència i portaveu.

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, afirma en una entrevista a l'ARA que davant el pròxim xoc que es pot produir si l'executiu espanyol no accepta el pacte fiscal "Catalunya no es resignarà" i hi haurà un pols democràtic perquè "és evident que aquesta vegada no enviaran els tancs". Homs detalla que si hi ha un cop de porta el Govern aplicarà una estratègia que consisteix en què "davant d'una llei del Parlament de Catalunya que hipotèticament contradigui una llei del parlament espanyol el Govern seguirà la legalitat del Parlament de Catalunya". En aquest sentit, el portaveu del Govern adverteix que des d'Espanya ja s'ha posat en marxa una "campanya d'intoxicació" que té com a objectiu "generar por a la ciutadania" amb arguments com ara que la independència empobriria els catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA PREMIUM.

stats