Política 27/08/2012

El diputat gallec que les passava "magres" amb 5.100 euros al mes demana disculpes i diu que eren unes "magres figurades"

"Hi ha gent que sobreviu amb 400 o 500 euros i que de debò les passa magres", ha admès Guillermo Collarte (PP) després de l'enrenou per les seves declaracions

Ara
1 min

BarcelonaEl diputat gallec del PP que cobra 5.100 euros al mes i va dir que "les passa magres" ha demanat disculpes. "El primer que vull fer és demanar perdó a la gent", ha dit Guillermo Collarte en una entrevista a Radio Galicia. "No es pot dir que les passo magres. Hi ha gent que sobreviu amb 400 o 500 euros i que de debò les passa magres". Collarte ha dit que les seves declaracions eren "unes magres figurades", que responen a una "situació personal" ja que intenta vendre el seu pis anterior "des de fa un any i mig, i no ho aconsegueixo i això origina que tingui dues hipoteques, que suposen molta despesa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Collarte és diputat al Congrés i regidor i cobra 5.100 euros. Va estudiar enginyeria de Camins, Canals i Ports a la Politèncica de Madrid. En la seva última declaració de Béns i Rendes va desvelar que té al seu nom dos habitatges a Madrid (cada una amb dues places de pàrking i traster) i que ens els últims cinc anys va adquirir tres cotxes (un Volkswagen Eos, un Golf del 2001 i un Audi A3 del 2005).

El diputat s'ha mostrat "sorprès" per la reacció que han generat les seves declaracions publicades en una entrevista a 'La Voz de Galicia'. "Dic coses bastant més serioses però al final tot s'ha diluït i s'ha quedat només en el titular", explica el diputat del PP per Ourense.

stats