Política 21/04/2015

Homs denuncia el "cinisme" de Rajoy en vantar-se d'ajudar financerament la Generalitat

El conseller de la Presidència acusa el president del govern espanyol de voler "enredar" els influents empresaris de Madrid i Barcelona que dinen amb ell aquest dimarts a la Moncloa

Roger Mateos
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha denunciat aquest dimarts el "cinisme" del govern de Mariano Rajoy en vantar-se de l'ajut financer a la Generalitat a través del fons de liquiditat autonòmic (FLA). Homs no ha volgut pronunciar-se sobre el dinar d'aquest dimarts a la Moncloa entre Rajoy i la vintena d'influents empresaris del Fòrum Pont Aeri. Però sí que ha volgut sortir al pas de la intenció de Rajoy –avançada pel secretari d'estat de Relacions amb les Corts, José Luis Ayllón– de transmetre als empresaris tota l'ajuda financera que està aportant a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha titllat de "cinisme" presentar com un ajut els diners del FLA. "Ens deixen uns diners que ens toquen per llei, que són nostres, i després ens reclamen que els els tornem. No ens estan ajudant, sinó enredant. Això és l'expressió d'una gran operació de cinisme", ha denunciat. Segons Homs, hi ha una "operació de recentralització des de tots els punts de vista", que afecta "tot el sistema autonòmic".

stats