Política 25/04/2015

Iceta rebat el sobiranisme i desvincula les municipals del procés

El primer secretari del PSC lamenta que es donin "moltes voltes" unes eleccions "locals" i ho atribueix a la manca de discurs

Ara
1 min
Miquel Iceta entrevistat a l'Ara Bassas

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, s'ha desmarcat del caràcter plebiscitari que l'ANC, l'AMI i Òmnium van atorgar aquest divendres als comicis municipals del 24-M. Iceta ha lamentat que es donin "moltes voltes" a unes eleccions que han de servir per escollir els governs dels ajuntaments. És a dir, que tenen, per als socialistes, un perfil "molt molt local", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Potser hi ha partits que no tenen propostes municipals prou sòlides i han de parlar d'altres coses, però allò que realment importa és qui governarà els ajuntaments i quines seran les seves prioritats", ha reblat. Per això, la seva formació vol atorgar "protagonisme gran" als programes i als candidats municipals.

"Van donant moltes voltes, molts full de ruta, la gent ha de saber que, del 24-M, en depenen els governs dels ajuntaments", ha reiterat. En aquest sentit ha suggerit que alguns partits no tenen "propostes prou sòlides" per als municipis i per això opten per centrar-se en "altres coses".

stats