Política 19/01/2016

Arrimadas: "Si dir 'lletges' a les dones de la CUP és masclisme, dir 'guapa' i 'tonta' a una dona de C's, també"

La líder de Ciutadans lamenta a TV3 que es consideri masclista un fet "en funció de la ideologia de la dona que el pateix"

Ara
2 min

BarcelonaDivendres ho va fer als micròfons de RAC1, i avui ha aprofitat l'altaveu de TV3 per tornar-hi. A Inés Arrimadas no li agraden les imitacions i els gags que fan els programes de sàtira política d'aquests dos mitjans sobre la seva figura, i no deixa escapar cap oportunitat per denunciar-ho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant una entrevista avui als 'Matins de TV3', la líder de Ciutadans a Catalunya ha insistit que s'està creant una imatge d'ella com si fos una persona que no pot "pensar i parlar" sense tenir un home al costat –Albert Rivera–, i ha demanat la mateixa consideració per a tots els atacs masclistes que reben les dones que es dediquen a la política: "Si considerem que dir 'lletges' a les dones de la CUP és masclisme, crec que dir 'guapa, tonta i quin modelet que portes avui' a una dona de C's, també". En aquest sentit, Arrimadas ha lamentat que es consideri que un fet és masclista "en funció de la ideologia de la dona que el pateix".

Les declaracions d'Arrimadas arriben després que divendres passat es queixés als micròfons de RAC1 sobre un gag del programa 'Versió RAC1'.

La líder de Ciutadans ha matisat avui la seva queixa de divendres al 'Món a RAC1', on tot plegat es va acabar barrejant amb un altre gag del programa 'Polònia' de TV3 en el qual se la tractava de titella d'Albert Rivera, i ha assegurat que ella només parla de "masclisme" en el cas del 'Versió RAC1'.

Arrimadas ha admès que les persones que es dediquen a la política "no podem tenir la pell fina", però alhora ha afirmat que els professions que es dediquen a la sàtira haurien de saber admetre els seus "errors" i demanar disculpes quan es sobrepassen. I és que, lluny de fer-ho, el 'Versió RAC1' va respondre la queixa d'Arrimadas amb un altre gag poques hores després.

stats