Política 29/07/2015

Inés Arrimadas creu que el nomenament d'Albiol com a cap de llista del PP ha estat "a dit" i "a última hora"

La candidata de C's al 27-S diu a Catalunya Ràdio que el PP "té un problema de projecte" i considera que Albiol "està preocupat pels resultats" que traurà la formació d'Albert Rivera

Ara
1 min
Inés Arrimadas, al Parlament / ACN

Barcelona"El PP de Catalunya té un problema de projecte, i això no se soluciona amb un nomenament a dit i a última hora com el del senyor García Albiol". Així s'ha expressat aquest dimecres la candidata de Ciutadans al 27-S, Inés Arrimadas, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas ha assegurat que a Ciutadans no els "preocupa" el nomenament de l'ex-alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, com a candidat del PP de Catalunya a les eleccions catalanes, i ha afegit que és Albiol qui "està preocupat" pels resultats que traurà la formació que lidera Albert Rivera. Justament, la candidata de C's ha aprofitat els micròfons de Catalunya Ràdio per respondre Albiol, que ahir va acusar Rivera d'eludir les seves responsabilitats a Catalunya presentant-se com a candidat a la presidència espanyola, i ha assegurat que "Albert Rivera no ha marxat enlloc", alhora que ha acusat Albiol d'haver "caigut en el marc mental de Mas en pensar que presentar-se a la presidència del govern espanyol és marxar de Catalunya".

Arrimadas també ha carregat contra la candidatura sobiranista Junts pel Sí, dels membres de la qual ha dit que "només" estan preocupats per la "independència", i ha acusat el president de la Generalitat, Artur Mas, d'"amargar-se" darrere una llista "per treure un benefici personal del sentiment independentista".

La candidata de Ciutadans ha assegurat que després del 27-S la seva formació buscarà sinergies amb "les forces polítiques que respecten la Constitució" per "liderar l'alternativa al separatisme".

stats