POLÍTICA
Política 29/06/2011

Ortega felicita Hereu per haver estat "reelegit" a les municipals

"Us felicito molt sincerament per haver estat reelegit alcalde del vostre municipi; us desitjo molts èxits en aquesta nova etapa", deia una carta de la vicepresidenta enviada per error a l'alcalde de Barcelona en funcions

Redacció
1 min

BarcelonaLa Generalitat ha felicitat per error Jordi Hereu per haver estat "reelegit" com a alcalde de Barcelona. Hereu va rebre fa uns dies una carta de la vicepresidenta Joana Ortega que començava així: "Us felicito molt sincerament per haver estat reelegit alcalde del vostre municipi. Us desitjo molts èxits en aquesta nova etapa i us demano que feu extensiva aquesta felicitació a la resta de membres del vostre equip". La nota també feia referència al difícil context econòmic: "És veritat que les actuals circumstàncies no són fàcils, i exigiran en tots vosaltres més esforç que mai".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es tracta, evidentment, d'un error. Vicepresidència va preparar tres models de carta diferents per enviar als ajuntaments l'endemà dels plens de constitució: un per als alcaldes reelegits, un altre per als alcaldes entrants i un altre per als alcaldes sortint. El fet que Barcelona posposés el ple pel litigi pendent sobre el recompte de vots va fer que Hereu rebés la carta que en realitat hauria d'haver rebut Trias. El mateix va passar amb Anna Pagans, que aquest divendres deixarà de ser alcaldessa de Girona.

stats