POLÍTICA
Política 07/04/2011

Nadal: "M'importa un 'pito'! No vull defensar el govern espanyol, m'és igual!"

El cap de l'oposició s'exalta en una entrevista a RAC1 per la polèmica del dèficit entre Mas i Zapatero: "Ja n'estic tip que quan dius una cosa que no és del gust de qui governa sembli que estàs a favor de l'altre i contra Catalunya, què coi s'han cregut!"

Redacció
1 min

BarcelonaEl portaveu del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, s'ha deixat anar aquest matí a la ràdio. Entrevistat per Jordi Basté a El Món a RAC1, el cap de l'oposició ha acusat Artur Mas de buscar la confrontació amb el govern espanyol "volgudament", arran de la qüestió del dèficit. Segons Nadal, Zapatero ha reclamat a totes les comunitats autònomes, i no només a Catalunya, que retallin el pressupost. Nadal ha precisat que criticar Mas no vol dir que es posi al costat del govern espanyol. Exaltat, ha dit: "El que no és veritat és que el govern espanyol li estigui dient a Catalunya que retalli el 20%. A mi m'importa un pito! No vull defensar el govern espanyol, m'és igual! A veure si ens entenem; ja n'estic tip que quan dius una cosa que no és del gust de qui governa i de qui intoxica sembli que estàs a favor de l'altre i contra Catalunya, què coi s'han cregut!"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exconseller d'Obres Públiques també ha definit la conferència d'ahir d'Artur Mas com un "bunyol de vent; bo, però sense crema". Ahir ja ho va dir en un tuit. "Els bunyols de vent són bons, tenen gust, són agradables al tacte i al paladar, [...] però són buits de dintre", ha aclarit.

stats