POLÍTICA
Política 24/02/2012

El president de la Diputació de Barcelona destitueix el seu número dos, investigat pel TSJC

L'empresa de Josep Maria Matas va facturar 900.000 euros a l'Associació Catalana de Municipis quan n'era secretari general

Ara
1 min
Josep Maria Matas i Savador Esteve / ACM

BarcelonaEl president de la Diputació de Barcelona, el convergent Salvador Esteve, finalment ha tirat la tovallola i ha destituït el seu número dos, Josep Maria Matas, investigat per la justícia per unes factures a l'Associació Catalana de Municipis. La fiscalia investigarà Matas, que va facturar, entre el 2003 i el 2006, 900.000 euros a l'Associació Catalana de Municipis, quan n'era secretari general. La facturació es va fer a través de l'empresa Parés i Solé SL. La fiscal superior de Catalunya, Teresa Compte, ha obert diligències per investigar l'actuació de Matas, actual coordinador general de la Diputació de Barcelona i president de Convergència Democràtica de Catalunya a Osona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'àrea de Delictes Econòmics de la Fiscalia de Catalunya ha assumit la investigació d'aquest cas i, per a això, analitzarà els treballs que Matas va carregar a l'ACM a través de la seva firma Parés Solé S.L. per resums de premsa, gestió de publicitat, estudis de mercat i organització de cursos, per descobrir si estan degudament justificats.

stats