MUNICIPALS 22-M
Política 09/03/2011

Laporta no es presenta a la conferència de Jordi Portabella

El candidat d'ERC, Jordi Portabella, ha engegat la precampanya oficialment amb una conferència a la Pedrera en què s'ha acompanyat del president del partit, Joan Puigcercós, però a la qual s'ha absentat finalment Joan Laporta, per una sessió al Parlament que inesperadament s'ha allargat

Redacció
1 min

BarcelonaEl president de Democràcia Catalana i fins fa poc líder de Solidaritat Catalana no ha assistit, finalment, a la conferència que ha fet aquest vespre l'alcaldable d'ERC per Barcelona, Jordi Portabella. Laporta, que és partidari de sumar amb Portabella per fer una candidatura conjunta de cara a les eleccions municipals, tenia previst assitir a la conferència que s'ha fet a La Pedrera. Finalment, però, Joan Laporta s'ha quedat al Parlament fent les seves tasques de parlamentari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L’alcaldable d’Esquerra, també acompanyat pel president de la federació de Barcelona, Oriol Amorós (i lògicament, pels seus regidors), ha avançat en la conferència llegida els tres eixos en què basarà el que va definir com “el gran canvi” i “el vot de la il·lusió” a Barcelona. Portabella ha desplegat la seva tesi del tercer espai, que representarà el 22-M amb Reagrupament i amb Joan Laporta, defensant que aquest gran canvi és “la creació d’espais polítics que sumin i que puguin competir amb les idees d’abans”, en referència a Jordi Hereu i Xavier Trias. Portabella ha proposat un canvi de model de ciutat, amb una reindustrialització combinada amb serveis associats i la creació de 50.000 llocs de treball.

stats