Política 01/07/2011

La manifestació del 9-J no es marca fites de participació però espera que sigui un èxit

Hi participen prop de 150 entitats que volen reeditar l'esperit que va envoltar la manifestació del 10 de juliol. Demanaran la independència sense matisos

Oriol March
1 min

BarcelonaGairebé un any després de la manifestació multitudinària que va tenir lloc a Barcelona després de la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut, prop de 150 entitats han unit les seves forces per reeditar l'èxit de la concentració el proper dissabte 9 de juliol. Aquest matí, alguns dels responsables de la iniciativa, entre les quals els actors Txe Arana i Quim Masferrer, han presentat públicament les seves intencions i les seves expectatives. No esperen cap xifra concreta d'assistència, malgrat que esperen que sigui "un èxit de participació".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els responsables han assegurat que han convidat a tots els partits menys el PSC, el PP i Ciutadans, i que CiU ha declinat la invitació. Tot i això, els promotors han considerat que "és hora de deixar-se de sigles" per sortir a defensar, sense matisos, la independència de Catalunya.

stats