POLÍTICA
Política 16/01/2012

Artur Mas i el Govern expressen el condol per la mort de Manuel Fraga

La capella ardent per l'exministre franquista i fundador del PP s'instal·la aquest dilluns al matí al seu domicili de Madrid

Acn
1 min
Manuel Fraga Iribarne

BarcelonaEl President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el Govern han fet públic un comunicat a través del qual expressen el seu condol per la mort de Manuel Fraga Iribarne.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al comunicat se'l defineix com a "personatge important en la vida política espanyola i gallega en la segona meitat del segle XX".

La capella ardent per l'exministre franquista i fundador del PP, que fins fa un mes encara ocupava un escó del Senat, s'establirà aquest dilluns al matí al seu domicili de Madrid.

A través del comunicat, l'executiu català, amb Artur Mas al capdavant, trasllada el seu condol, en primer lloc, a la família "en aquests moments de dolor per la pèrdua d'un dels seus membres", però també al Partit Popular "per la mort de qui n'ha estat un dels polítics actius més destacats de la història recent espanyola". Finalment també s'expressa el condol al poble gallec pel que va ser el seu president durant 25 anys.

stats