POLÍTICA
Política 28/12/2011

Mas-Colell diu que el seu càrrec "està a disposició" del president Mas "des del primer moment"

El conseller d'Economia ha reiterat que el descompte de l'IRPF corresponent a la paga extra sencera que es va aplicar a la nòmina dels funcionaris és responsabilitat seva i ha atribuït la situació a un moment de presa de decisions nou "sense experiència prèvia"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha reiterat aquest dimecres que el descompte de l'IRPF corresponent a la paga extra sencera que es va aplicar a la nòmina dels funcionaris és responsabilitat seva i ha atribuït la situació a un moment de presa de decisions nou "sense experiència prèvia". A més, ha admès que també va haver-hi un "problema de comunicació". Mas-Colell ha demanat disculpes als funcionaris per l'enrenou i ha dit que el seu càrrec "està disposició" del president Artur Mas des "del primer moment". "La responsabilitat del tema és meva i, evidentment, des del primer dia, el president sap que el meu càrrec està a la seva disposició", ha dit en roda de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas-Colell ha argumentat que la situació era "totalment nova" i que el Govern va haver de prendre "decisions ràpides" en un context "molt difícil". "Amb la falta d'experiència, hi ha hagut decisions que s'haguessin pogut prendre millor", ha admès. A banda de l'error de la decisió, ha reconegut que a més hi va haver un problema de comunicació, i per això ha demanat de nou disculpes i ha donat les gràcies als treballadors públics per la seva comprensió.

La Generalitat ha tancat un acord amb el Banc Sabadell per pagar el 100% de la paga extra dels funcionaris, segons ha pogut confirmar l'ARA. El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha anunciat que els treballadors públics, que avui han cobrat el 80% de la paga extraordinària, rebran la resta dels diners entre demà i divendres.

stats