POLÍTICA
Política 16/09/2011

Units pel Corredor Mediterrani

Mas es reuneix amb els presidents del País Valencià i de Múrcia per reclamar la construcció de l'eix ferroviari. Brussel·les decidirà el proper 21 de setembre si inclou la infraestructura a la seva xarxa prioritària de transports

Acn
1 min
Artur Mas conversa amb Vicente Boluda durant l'acte amb les cambres de comerç de l'arc mediterrani que es va celebrar ahir a la tarda.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, es reuneix aquest divendres al matí amb els seus homòlegs de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel, per intensificar els treballs en defensa del projecte del Corredor Ferroviari del Mediterrani. Un cop finalitzada, al voltant de les 10.00 hores, els presidents Mas, Fabra i Valcárcel compareixeran davant els mitjans de comunicació. La reunió havia de ser el passat 20 d'abril, però es va ajornar perquè el llavors president valencià, Francisco Camps, es va sotmetre a una operació per una hèrnia discal. Brussel·les decidirà el proper 21 de setembre si inclou aquesta infraestructura en la seva xarxa prioritària de transports.

stats