Política 22/10/2014

Homs celebra que Mas i Junqueras conflueixin en el "comú denominador" del 9-N

El conseller de la Presidència destaca la recomposició de la unitat per fer possible "allò que genera una gran il·lusió i capacitat de mobilització"

Ara
1 min
El portaveu del Govern, Francesc Homs, durant la roda de premsa posterior al consell executiu d'aquest dimarts / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha posat de relleu aquest dimecres que Artur Mas i Oriol Junqueras hagin estat capaços d'acordar un "comú denominador": fer pinya perquè la cita del 9-N sigui un èxit de participació. En l'acte de lliurament dels Premis Nacionals de Comunicació 2014, celebrat al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, Homs ha fet referència a la trobada de poc més d'una hora al Palau de la Generalitat entre Mas i Junqueras, en què han pactat bolcar-se en el 9-N i aparcar fins l'endemà les seves discrepàncies (encara no resoltes) sobre com afrontar unes posteriors eleccions plebiscitàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha comentat que la reunió buscava un "comú denominador des de les posicions de cadascú". I s'ha trobat aquest consens al voltant de l'objectiu que "allò que genera una gran il·lusió i capacitat de mobilització pugui ser realitzable".

stats