Nou Govern
Política 30/12/2010

Mascarell encara se sent socialista i assegura que ningú li ha demanat que canviï les seves idees

El conseller de Cultura del nou Govern diu que es manté fidel als seus principis, i que el partit li va demanar que es donés de baixa

Albert Castellví
1 min
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, en la primera reunió del Consell Executiu d'Artur Mas

BarcelonaEl nou conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assegura que encara se sent socialista. Ho ha dit en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, en què també ha afegit: "Ningú no m'ha demanat que deixi de pensar el que penso. Mantinc el pensament progressista i socialdemòcrata".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes declaracions arriben hores després que ahir, a La nit a Rac1, revelés que no tenia intenció de donar-se de baixa del PSC, però que des del partit l'hi van demanar quan els va comunicar que tenia intenció d'acceptar l'oferta d'Artur Mas. Mascarell va assegurar que ho faria "si aquest és el problema", i avui ha admès que ja ha demanat la renúncia.

D'altra banda, Mascarell ha negat avui que el PSC li hagués ofert cap lloc destacat a la llista de les eleccions municipals que s'han de celebrar a la primavera.

També, pel que fa a l'educació i la sentència recent del Tribunal Suprem sobre el castellà com a llengua vehicular, ha dit que les polítiques de Catalunya "no canviaran", tot i que s'admetran les peticions de les tres famílies que van motivar la demanda.

stats