Política 28/12/2012

El conseller Puig assumeix Empresa i Ocupació, on Mena ha deixat "el llistó molt alt"

L'exconseller d'Interior diu irònicament que veu Mena "alleugerit" després del traspàs de cartera

Acn
1 min
El nou conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, agafa la cartera que li traspassa Francesc Xavier Mena / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl nou conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assumit aquest divendres al matí la cartera del departament de mans del seu predecessor, Francesc Xavier Mena, de qui ha dit que ha deixat "el llistó molt alt" i ha fet una bona feina. Mena ha assegurat que Puig és un polític de recursos i tirarà endavant amb èxit la tasca encomanada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Somrients tots dos, Puig ha ironitzat que Mena semblava "alleugerit" per haver deixat un departament que ha hagut de lluitar contra l'augment de l'atur i afavorir la reactivació econòmica.

A la seu del departament, al passeig de Gràcia, Puig i Mena han fet el traspàs simbòlic de la cartera i s'han posat a treballar immediatament després que els periodistes se n'anessin. Mena ha recordat a Puig que la cartera que li traspassava està "molt plena" de feina i projectes.

Tot i així, ha admès que per a Puig "no és cap gran repte", perquè és un "totterreny polític i compta amb un equip de treball extraordinari". En aquest sentit, ha augurat que durant aquesta legislatura s'aconseguirà el redreçament de l'economia i l'ocupació i s'assoliran "els anhels dels catalans". Puig ha respost que intentarà estar a l'altura de la "intensa feina feta".

stats