Política 25/09/2014

La filla petita de Jordi Pujol estripa el carnet de CDC, segons 'La Vanguardia'

Mireia Pujol Ferrusola envia una carta molt dura a la direcció del partit

Ara
1 min
Jordi Pujol Ferrusola, a la dreta, i Oleguer Pujol Ferrusola, a l'esquerra, aquest dimecres a la Batllia / ARA ANDORRA

BarcelonaLa filla petita de Jordi Pujol, Mireia Pujol, ha demanat donar-se de baixa de CDC en una dura carta que ha enviat a la direcció del partit, segons revela 'La Vanguardia'. La carta evidencia el malestar familiar per la resposta de Convergència davant la confessió de l'expresident de la Generalitat el 25 de juliol, en què admetia que durant anys havia ocultat una herència milionària a Andorra. Jordi Pujol declara demà divendres al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de la direcció de CDC citades per 'La Vanguardia' han expressat el seu "respecte a la decisió" de la filla petita dels Pujol Ferrusola. Mireia Pujol, que el 2007 va sorprendre adherint-se a la plataforma Sobirania i Progrés, propera a ERC, és un dels quatre fills de l'expresident que el 14 de juliol van regularitzar els seus fons a Andorra.

Cinc dels fills de Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola, van respondre ahir dimecres les preguntes de la jutge andorrana per esbrinar com es va filtrar la informació dels comptes que tenien a Andorra. La família Pujol sospita de la cúpula d'un banc andorrà.

stats