POLÍTICA
Política 04/04/2011

Nadal diu que al PSC hi haurà gent que donarà suport a Chacón, "però no tothom"

"Ja veurem què passa; no es vota per delegacions, sinó de forma individual", diu el portaveu del PSC al Parlament

Redacció
1 min

BarcelonaA propòsit del relleu a Zapatero, el president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, diu avui en una entrevista a La VanguardiaLa Vanguardia que al PSC hi haurà gent que donarà suport a la ministra de Defensa, Carme Chacón, per succeir el líder del PSOE, "però no tothom". Diu Nadal: "S'obre un procés que exigeix sensatesa màxima i altura de mires per conduir la nau amb mà ferma". I afegeix: "Ja veurem què passa. No es vota per delegacions, sinó de forma individual. A Catalunya és probable que hi hagi gent que consideri que Chacón, que és de la casa, té els seus legítims drets. També hi pot haver, en canvi, altres que no li donin suport".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la pregunta de si Rubalcaba seria un candidat sensible amb Catalunya, Nadal diu: "Com més incapacitat dels dirigents del PSOE per reconèixer la necessitat de tenir molt obertes les opcions federals, més dificultats del PSC per tenir una veu i una visibilitat creïble a Catalunya".

Més tard, en una roda de premsa per valorar els 100 dies de Govern d'Artur Mas, Nadal ha evitat posicionar-se sobre el candidat a succeir Zapatero. En relació al balanç dels primers dies de govern, Nadal ha dit que "ha començat el desmantellament de l'estat del benestar".

stats