Política 12/01/2014

Navarro es mofa de la carta "en anglès i per fax" de Mas a Hollande

El cap de files del PSC titlla de "matusser" el president de la Generalitat

Efe
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha ironitzat aquest diumenge sobre el que ha qualificat de "carta defectuosa" enviada pel president de la Generalitat, Artur Mas, al cap de l'estat francès, François Hollande, "en anglès i per fax". Segons el líder dels socialistes catalans, "a més de no saber on va, aquest Govern és una mica matusser". Navarro ha assegurat que "Hollande està una mica enfadat amb Artur Mas perquè li ha enviat una carta en anglès i per fax".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de mantenir una reunió amb els militants socialistes de Martorell i participar a la Festa dels Tres Tombs d'aquesta localitat del Baix Llobregat, Navarro ha denunciat que el president de la Generalitat "no fa les coses com s'han de fer, no té en compte les normes i la diplomàcia i tampoc té present el marc de relacions entre països que cal respectar".

Segons Navarro, incidents com aquest donen peu que després alguns governs vegin el procés sobiranista català "com un tema intern" de l'estat espanyol. "Alguns es pensen que tot se soluciona enviant cartes defectuoses, per fax i en anglès, al president de França", però s'ha mostrat convençut que "davant un debat territorial tan intens com el que estem vivint hi ha alternatives". "La nostra ja la vam plantejar fa uns mesos a Granada, i aquesta setmana l'hem desenvolupat juntament amb el PSOE", ha assenyalat, en al·lusió a la Declaració de Granada que els socialistes van aprovar l'any passat en favor d'un model federal per a Espanya.

stats