Política 02/01/2012

La policia va interrogar l'editora Carme Balcells per un concert facturat a la trama d'Urdangarin

Una promotora de l'agent literària va cobrar 4.060 euros de l'insittut Nóos per un concert de la cantant Paloma Berganza

Ara
1 min

BarcelonaLa policia va interrogar el setembre passat l'editora catalana Carme Balcells per un concert que una promotora musical vinculada a la seva agència literària va facturar a l'Institut Nóos d'Iñaki Urdangarin, investigat per desviament de fons públics.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons consta en el sumari del cas, al qual ha tingut accés l'ARA, el 5 de setembre la policia va prendre declaració a Balcells al seu domicili de Barcelona en relació a una factura de Barcelona ad libitum, una agència musical que representa artistes, produeix espectacles i organitza concerts, segons consta al web de la companyia.

Concretament, el sumari inclou una factura de 2.727 euros que la cantant Paloma Berganza va fer el 24 de novembre de 2005 a Barcelona ad libitum, amb l'ingrés correponent a un compte de La Caixa. Per la mateixa activitat, Barcelona ad libitum va facturar a l'Institut Nóos 4.060 euros. La factura també s'adjunta al sumari.

stats