Política 30/08/2011

El número 2 de Gallardón a l'Ajuntament de Madrid, en estat greu per un accident de moto

La scooter de Manuel Cobo ha sortit de la carretera quan el vicealcalde madrileny tornava cap a casa aquest dimarts al vespre

Efe
1 min

MadridEl vicealcalde de Madrid, Manuel Cobo (PP), de 55 anys, està ingressat a l'hospital La Paz de Madrid en estat greu per un accident de moto que ha tingut aquest dimarts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'accident ha estat cap a les nou del vespre a la carretera de Castella (M-500), al desviament cap a Pozuelo-Majadahonda, quan el número dos d'Alberto Ruiz-Gallardón tornava cap a casa, segons fonts del seu partit.

Fonts de la Guàrdia Civil han indicat que la moto scooter que conduïa ha sortit de la calçada per causes que encara no s'han determinat. Segons les primeres investigacions no hi ha hagut altres vehicles implicats en l'accident.

Nascut el 1956 a Ponferrada (Lleó), Cobo és llicenciat en dret i va entrar en la política madrilenya el 1991, quan es va presentar a les eleccions autonòmiques amb la llista del PP encapçalada per Alberto Ruiz-Gallardón. Va sortir elegit diputat de l'Assemblea madrilenya.

Va ser portaveu del grup del PP a l'Assemblea, el de conseller de Presidència i Hisenda i, ja a l'Ajuntament amb Gallardón d'alcalde, va ser regidor i vicealcalde. El 2004 va voler presentar la seva candidatura a la presidència del PP madrileny, avalat per Gallardón, però, una setmana després, la va retirar després de ser rebutjada per la majoria del partit, que va recolzar la llista d'Esperanza Aguirre.

stats