POLÍTICA
Política 25/08/2011

SI ofereix advocats gratuïts a qui rebi una multa per dur el 'CAT'

El partit demanarà, a més, que tots els cotxes oficials del Govern portin l'adhesiu i que deixi de considerar-se la 'E' com a part de la matrícula

Redacció
1 min
Uriel Bertan amb el membre de l'executiva Jaume Jaume, multat per dur el 'CAT' / SI

BarcelonaSolidaritat Catalana per la Independència (SI) ofereix advocats de manera gratuïta als ciutadans que siguin multats per dur l'adhesiu del 'CAT' a les matrícules. A més, el partit demanarà al Parlament que els cotxes oficials de la Generalitat portin l'adhesiu “per donar exemple” i que es deixi de considerar la 'E' d'Espanya com una part que ha de ser visible de manera obligatòria. D'aquesta manera, el fet de dur l'adhesiu no seria una acció que es pogués sancionar. La decisió arriba després que diversos membres del Govern han encoratjat els ciutadans a portar el 'CAT' als cotxes. Qui ho faci, però, s'arrisca, de moment, a una sanció. SI ha anunciat que recorrerà totes aquestes multes davant de les administracions pertinents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha dit que "el Govern ha tornat a fer el ridícul, quan dos dels seus membres, Felip Puig i Francesc Homs, han animat els ciutadans a dur a terme una acció i han assegurat que no se'ls sancionaria". Bertran ha demanat que tothom que s'hagi vist afectat per les multes es posi en contacte amb el partit a través d'una adreça de correu electrònic. Un dels membres de l'executiva nacional del partit, Jaume Jaume, ha explicat el seu cas i ha fet una crida als ciutadans perquè “donin als símbols de Catalunya la importància que tenen”. “Hem de demostrar que som catalans i exercir com a tals" ha explicat Jaume, que ha demanat “no cedir davant les pressions dels cossos de seguretat”.

stats