CONSELL EXECUTIU
Política 03/07/2012

El Govern convoca per al dia 12 de juliol la segona cimera pel pacte fiscal

El portaveu de l'executiu, Francesc Homs, insisteix que els contactes entre partits "han de ser discrets" i evita valorar en quin punt estan les negociacions amb el PSC per sumar-lo a l'acord pel nou finançament

S. González / O. March
1 min

Barcelona12 de juliol. Aquesta és la data que ha comunicat per escrit el president de la Generalitat, Artur Mas, a totes les formacions polítiques per tal de celebrar la segona cimera pel pacte fiscal. Així ho ha confirmat el portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior al consell executiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La primera cimera es va celebrar a finals de maig i d'allà en va sortir el mandat de celebrar una nova reunió prèvia al ple del Parlament el 25 de juliol en què es votarà el nou model de finançament per a Catalunya. Els contactes entre partits "existeixen i són discrets", ha volgut aclarir Homs davant les acusacions de "manca de diàleg" que fa l'oposició. En aquest sentit, el portaveu ha evitat valorar en quin punt es troben les negociacions amb el PSC per sumar-lo al consens del pacte fiscal.

stats