Política 13/01/2012

El jutge amenaça d'imputar el president de La Caixa si oculta informació sobre Urdangarin, avança 'El Mundo'

El magistrat José Castro està fart d'esperar i adverteix Isidre Fainé que "ja no valdran les excuses" si continua sense facilitar tota la informació demanada sobre els comptes del gendre del rei

Ara
1 min

BarcelonaEl president de La Caixa, Isidre Fainé, podria ser citat com a imputat pel jutge del cas Urdangarin, José Castro, si no facilita al magistrat tota la informació sol·lcitada sobre els comptes i els moviments bancaris d'Iñaki Urdangarin i Diego Torres, el seu soci a la fundació Nóos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons publica el diari El Mundo en l'edició d'aquest divendres, el jutge ha enviat a Fainé una interlocutòria, la imatge de la qual reprodueix el rotatiu, en la qual adverteix que ja "no li valen les excuses ni els pretextos".

Concretament, les dades que falten en la documentació aportada fins ara per La Caixa, després de diverses sol·licituds de la policia judicial, són els números de comptes en paradisos fiscals als quals Urdangarin i Torres haurien transferit un milió d'euros desviat de Nóos. Aquests diners eren inicialment en sis comptes de l'entitat catalana, que ha de saber cap on van ser transferits.

stats